DESCOBREIX TAMBÉ
Coneix el Penedès

Spa es l’abreviatura de la frase grega Salus Per Aquam, l’aigua com a concepte de tractament curatiu, relaxant i de bellesa.

Per gaudir plenament dels beneficis de l’ Spa es imprescindible oblidar les preses i problemes i abandonar el nostre cos i ment una estona per aconseguir relaxar-nos. Això ens resulta pràcticament impossible a diari, per això a l’ Apartament Spa Parellada hem posat a la vostre disposició tots els medis per que trobeu tota la relaxació i ben estar amb el màxim confort durant el cap de setmana o les vostres vacances. Hem incorporat a la sala de bany un Spa, una sala d’aigües, amb un bany turc o de vapor i hidromassatges amb una dutxa escocesa. Es un espai fosc molt zen, només il·luminat per leds de color blau cobalt, el color més relaxant de tota la cromoterapia, on desintoxicar cos i ment.

El bany turc compte amb 2 bancs amb coixins per prendre el bany de vapor, amb aromaterapia si es desitja. Amb jets de hidromassatge de la dutxa escocesa amb temperatura i pressió a diferents nivells ja programades. I amb una dutxa sensació pluja amb termòstat fix.
Al ser l’ allotjament de lloguer íntegra aquest espai es d’ús exclusiu, sense compartir. Amb Servei de barnussos de retorn, sabtilles individualtzades i Servei Optatiu de Massatges i de tractaments corporals i facials de Viterapia.

Els massatges i tractaments de viterapia s’imparteixen en cap de setmana i s’han de programar amb antelació.

L’horari de funcionament del bany turc es de 9h. a 21h.

L’horari del funcionament del hidromassatge es lliure.

BANY TURC O DE VAPOR

El bany de vapor proporciona més humitat 100% a menys temperatura 50 graus que la sauna, la temperatura més baixa que en la sauna però amb més temps de permanència en el bany turc produeix que la sudoració sigui més elevada. Al ser el vapor es més elevat les cabines dels hammam no estan cobertes de fusta, son de ceràmica o de rajola. Es recomana prendre el bany de vapor segut o estirat i embolicat en una tovallola o en barnús, es recomana prendre un got d’aigua o tisana abans d’entrar per no deshidratar-se i no allargar la sessió més de 20 minuts. Hi ha l’opció de gaudir de l’ aromaterapia amb olis essencials durant el bany de vapor i d’acabar la sessió amb una dutxa escocesa. El vapor produeix una equilibrada hidratació dels porus de la pell eliminant toxines i impureses. Neteja la epidermis en profunditat, l’allibera de toxines com metalls pesats, sodi, colesterol, greixos, nicotina i alcohol. Els porus es dilaten i netegen de residus deixant una pell molt suau i lluminosa, dona a la pell to i elasticitat, i ajuda a combatre la cel·lulitis. Es el moment perfecta per l’exfoliació.

Les vies respiratòries també es humidifiquen, hidratant el sistema respiratori i produint-se un efecte expectorant molt beneficiós per afeccions del sistema respiratori com sinusitis, tos o constipats.

El sistema cardiorespiratori augmenta la seva capacitat de intercanvi d’oxigen i ventilació, afavorint la circulació i millorant el metabolisme.

Té unes capacitats relaxants extraordinàries. La elevada temperatura provoca un alentiment del impuls sensitiu que va de la pell al cervell, donant lloc a l’ efecte antiestrès.

“Es recomana NO allargar les sessions durant més de 20 minuts al dia”.

“No es recomanable per persones amb problemes cardíacs, neurològics o epilèptics”.

AROMATERAPIA

L’ aromaterapia utilitza olis vegetals concentrats per millorar la salut física i emocional. Aquests olis essencials s’inhalen o s’apliquen sobre la pell durant el bany de vapor. Per exemple l’oli d’ eucaliptus actua de forma positiva sobre afeccions del sistema respiratori.

HIDROMASSATGE

Els Jets de hidromassatge realitzen seqüències programades alternant canvis tèrmics suaus per els diferents nivells ruixadors exercint sobre l’organisme efectes de reacció nerviosa, circulatòria, tèrmica i de massatge general i localitzat. El hidromassatge es basa en l’ús terapèutic de l’aigua i la pressió, ajuda a relaxar els músculs, incrementa la circulació sanguínia i alleuja la tensió i els dolors musculars. Redueix els nivells d’ansietat i l’ estrès aportant una agradable sensació de tranquil·litat. Regenera l’organisme, es tonificant i relaxant.

“No es recomana estendre les sessions de hidromassatge durant més de 20 minuts ja que podria provocar una baixada de tensió”.

MASSATGES

El massatge prevé i tracta dolències, allibera l’acumulació de tensions musculars i relaxa, augmenta el reg sanguini, drena els fluids i es beneficiós per el transport d’oxigen a la sang. Nodreix, neteja i augmenta les defenses dels teixits.

A l’ Apartament Parellada els massatges son impartits per una professional en el bany-spa.

Massatge d’Esquena: terapèutic, descontracturant, relaxant muscular. Massatge de Cames i peus: activa la circulació, relaxant muscular, cames pesades. Reflexologia Podal :massatge en els peus que ajuda a millorar els trastorns d’ òrgans vitals. Tots ells de 45 minuts de durada i 35 euros. Massatge de Cos Sencer: relaxant muscular, mental i emocional, activa la circulació sanguínia. Massatge Energètic o Reiki: imposició de mans, transmissió d’ energia, relaxació total, calma nervis i ansietats. Tots dos de 60 minuts de durada i 50 euros. Massatge Antiestrés: massatge relaxant de cos sencer, facial, capil·lar, esquena, braços, mans, cames i peus. De 90 minuts de duració i 60 euros.

VITERAPIA

Consisteix en 2 tractaments, un Peeling Corporal: acció exfoliant a base d’ extractes de raïm que estimula la circulació i elimina les cèl·lules mortes, deixant una pell renovada, suau i ferma, sent molt apropiat just després d’un bany de vapor. I un Massatge relaxant amb crema hidratant de raïm per descarregar estrès i tensions. Després de l’exfoliació es pren una dutxa per treure els restes del tractament abans de fer el massatge. Tots dos tractaments d’ uns 45 minuts de durada i 40 euros.